17.02.2023

HATAY'DAKİ DEPREMZEDE KARDEŞLERİMİZ İÇİN 2. GRUBUMUZ YOLA ÇIKTI

Deprem bölgesindeki hizmetler için Gölcük İlçe Müftülüğü personelinden oluşturulan ikinci ekibimiz bugün yola çıktı. Müftümüz Emin YILMAZ'ın uğurlama konuşmasının ardından İmamı Azam Kur'an Kursu Öğreticisi Zabit DOĞAN riyasetinde, Tevfik Hoca Vakıf Camii İmam-Hatibi Tacettin TARI, Ulaşlı Camii İmam-Hatibi Yasin BAŞARI, Yazlık Yukarı Camii İmam-Hatibi Yahya EREN, Yeni Ferhadiye Camii İmam-Hatibi Yunus Emre KARADAĞ, Yeraltı Camii İmam-Hatibi Murat ŞAHOGLU, İmam-ı Azam Kur’an Kursu Öğreticisi Yavuz ANARAT, Yunus Emre Camii Kur'an Kursu Öğreticisi Esra DELİSALİH, Merkez Camii Kız Kur'an Kursu Öğreticisi Melek KESKİN, Merkez Kız Kur'an Kursu Öğreticisi Vildan YAVUZ ile Bugün cuma namazı sonrası Hatay'a vatandaşlarımıza yardım için yola çıkmışlardır. Din görevlilerimizin çıkmış oldukları bu yolda Rabbimizden muvaffakiyetler dileriz.