17.03.2022

Berat Kandili Özel Programı Fevziye Cami’inde Gerçekleşti

Berat Kandili Özel Programı Başkanlığımız Dini Yayınlar Genel Müdürü Doç. Dr. Fatih KURT hocamızın teşrifleri ile 17.03.2022 tarihinde Fevziye Cami’inde gerçekleşti.

Programa Fevziye Cami görevlilerimizin Kur’an-ı Kerim tilavetleri, Mevlid-i Şerifler ve okunan ilahiler ile başlanırken vaaz ve duayı Başkanlığımız Dini Yayınlar Genel Müdürü Doç. Dr. Fatih KURT hocamız gerçekleştirdi. İl Müftümüz Sinan CİHAN, İl Müftü Yardımcımız İhsan YEĞEN ve İzmit İlçe Müftümüz Dr. Mehmet Reşat ŞAVLI programda bulunurken vatandaşlarımızın yoğun ilgisi bu geceye ayrı bir güzellik kattı.

Gecenin anlam ve önemine dikkat çeken Doç. Dr. Fatih KURT hocamızın yapmış olduğu duaya da hep bir ağızdan amin kelimeleri döküldü. Programın sonunda ise hatıra fotoğrafı çekildi.