05.04.2022

İzmit İlçe Müftülüğü KYK Yurtlarında Kalan Üniversite Öğrencilerine Yönelik İftar Programı Düzenledi

İlçe Müftülüğümüz tarafından, KYK yurtlarında kalan yaklaşık 700 üniversite öğrencisine yönelik iftar programı düzenlendi.

05.04.2022 tarihinde Umuttepe Camii müştemilatında düzenlenen iftar programına İlçe Müftümüz Dr. Mehmet Reşat ŞAVLI, emektar Müftülerimizden Süleyman KÜÇÜK hocamız ve Müftülüğümüz Şube Müdürü Nazif TİRYAKİOL’ da katıldı.

İftar programında konuşan İlçe Müftümüz Dr. Mehmet Reşat ŞAVLI, bu yılın Ramazan ayı teması olan “Ramazan ve Doğruluk” konusunda ayet ve hadislere değindi. Ayrıca programı tertip eden KYK’ da görev yapan manevi rehber hocalarımızı tebrik ederek, başarılı çalışmalarının devamını diledi.