24.05.2022

“Dijital Çağda Değerleriyle Aile Olmak” Konulu Konferans Gerçekleştirildi

24.05.2022 tarihinde Süleyman Demirel Kültür Merkezinde Kocaeli İl Müftülüğümüzün ev sahipliğini yaptığı “Dijital Çağda Değerleriyle Aile Olmak” konulu konferans gerçekleştirildi.

Konferansa Fevziye Cami İmam Hatibi Faruk ÇOBAN’ın okuduğu kelamların en güzeli olan Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından Başkanlığımızın “Dijital Çağda Değerleriyle Aile Olmak” adlı kısa videosu ile başlandı. Sunuculuğunu İl Müftülüğü Cazaevi Vaizi Ebubekir ŞAHİN’ in yaptığı konferansın açılış konuşmasını ise Kocaeli İl Müftü Yardımcısı İsmail GÜLŞEN hocamız gerçekleştirdi.

“Dijital Çağda Değerleriyle Aile Olmak” konulu konferansı ise Başkanlığımızın slayt gösterisi eşliğinde İzmit İlçe Müftümüz Dr. Mehmet Reşat ŞAVLI hocamız verdi.

Programın sonunda ise İl Müftü Yardımcısı İsmail GÜLŞEN tarafından İlçe Müftümüz Dr. Mehmet Reşat ŞAVLI hocamıza çiçek hediye takdimi yapıldı ve program sona erdi.