06.06.2022

Prof. Dr. Ali ERBAŞ Hocamızın Teşrifleri İle Gölkent Erkek Yatılı Hafızlık Kur’an Kursumuzun Resmi Açılışı Gerçekleştirildi

Kocaeli İl Müftülüğümüz , İzmit İlçe Müftülüğümüz ve Gölkent Cami Kur'an Kursu Yaptırma Yaşatma ve Onarma Derneği tarafından 2015 yılında temeli atılan ve 2019 yılında hizmet vermeye başlayan Gölkent Camii ve Kur'an Kursumuzun resmi açılış töreni Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr Ali ERBAŞ hocamızın katılımı ile gerçekleştirildi. Mevcutta 180 öğrencinin eğitim gördüğü Kur’an kursu 5 dönümlük bir alan üzerine kuruldu. 10 bin 353 metrekare kapalı alana sahip olan merkezin 250 öğrenci kapasitesi bulunuyor.

04.06.2022 tarihinde gerçekleşen açılış törenine; Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Ali Erbaş, Kocaeli Valimiz Seddar Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Tahir BÜYÜKAKIN, Diyanet İşleri Başkan Yardımcımız Kadir Dinç, İnsan Kaynakları Genel Müdürümüz Akif PUSMAZ, İl Müftümüz Sinan Cihan, İzmit Kaymakamımız Yusuf Ziya Çelikkaya, İzmit İlçe Müftümüz Dr. Mehmet Reşat Şavlı, Gölkent Cami ve Kur'an Kursu Yaptırma Yaşatma ve Onarma Derneği Başkanı Kadir Çelikiz ve yönetim kurulu, öğrenciler, aileler ve çok sayıda davetli katıldı.