21.06.2017

İlçe Müftümüzün Kadir Gecesi Mesajı

21.06.2017 Çarşamba günü idrak ettiğimiz mübarek Kadir Gecesinin hayırlar getirmesini ve tüm personelim adına; İlçe halkımızın ve bütün islam âleminin mübarek Kadir Gecesini tebrik eder, daha nice güzel ve bereketli Kadir Gecelerine ve Bayramlara kavuşmalarını Cenab-ı haktan niyaz ederim.

Bin aydan daha hayırlı olan bu gecenin feyiz ve kutsiyetinden âzami istifade edeceğimize inancım tamdır. İslam Ülkelerinin birlik ve beraberliğine vesile olması için ve bilhassa Ülkemizin kardeşlik ve barışına katkı sağlamasını yüce Rabbimizden temenni ederim.

Osman Zeki YAĞCI

İlçe Müftüsü