29.11.2017

İLÇE MÜFTÜMÜZÜN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

2017 (1439 Hicri) Yılına ait Mevlid Kandili, 29 Kasım günü Çarşambayı Perşembeye bağlayan gecede kutlayacağız.
                        Doğdu ol saatde ol sultan-ı din;
                       Nura gark oldu semavat-ü zemin
        Yüce Peygamberimiz öylesine bir rahmetle geldi ki, onun getirdiği rahmet ve şefkat medeniyeti kıyamete kadar fazlasıyla yetecektir. Bir mevlid ki , beraberinde hidayet, istikamet, sadakat ve fazilet getirdi.
        Bugün insanlık âleminin içinde bulunduğu sıkıntıların hal çareleri o büyük Peygamberimizin getirmiş olduğu İslam medeniyetinde saklıdır. Günümüz insanı ancak onun ahlak sistemi ile huzur bulacaktır. Bu vesile ile tüm İslam aleminin, aziz milletimizin ve Diyanet camiamızın Mevlid kandilini tebrik eder; İslam ümmetinin dirilişine vesile olmasını Yüce Rabbimden niyaz ederim.

KANDIRA İLÇE MÜFTÜSÜ

O.Zeki YAĞCI