26.05.2021

ŞEHİDİMİZ POLİS MEMURU MUSTAFA EMANETOĞLU DUALAR EŞLİĞİNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Yalova-Bursa yolu Kirazlı Sanayi Sitesi uygulama noktasında görev yapmakta iken araç çarpması sonucu Şehit olan Polis Memuru Mustafa Emanetoğlu, dualar ve tekbirler eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.

Şehidimiz Polis Memuru Mustafa Emanetoğlu’nun naaşı Yalova Valiliği’nde düzenlenen törenin ardından İlçemiz Karaağaçlı mahallesindeki baba ocağına getirilerek helallik alınıp dualar edilmesinin ardından şehidimizin naaşı defin edilmek üzere kabristana götürüldü.

İl Müftümüz Sn. Sinan CİHAN tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Şehidimiz Polis Memuru Mustafa Emanetoğlu’nun naaşı, Karaağaç mahallesi kabristanlığında gözyaşları ve dualar arasında defnedildi.

İl Müftümüz Sn. Sinan CİHAN ve İlçe Müftü Vekili Sn. Yavuz AKSU, şehidimizin babası Necati Emanetoğlu’na, annesi Zehra Emanetoğlu ve eşi Ayşe Merih Emanetoğlu’na başsağlığı dileğinde bulunarak, taziyelerini iletti.