15.05.2018

KARAMÜRSEL’DE MİNİKLERİN YIL SONU ŞENLİĞİ

Karamürsel İlçe Müftülüğümüze bağlı Merkez, Ulu Camii ve Mürselpaşa 4-6 Yaş Kur’an Kurslarına devam eden miniklerin Yıl Sonu Etkinliği İmam Hatip Ortaokulu bahçesinde gerçekleşti. 15.05.2018 Salı günü kurslarımızdaki 104 öğrencimiz yıl boyu gösterdikleri yüksek performansın mükâfatı olarak “ Çocuk Şenliği” n de doyasıya eğlendiler.

Programa katılan TRT Çocuk Programcısı, tiyatro sanatçısı Hüseyin GONCAGÜL ve ekibi birbirinden güzel etkinlikler ile takriben iki saatlik programda öğrencilere, velilere ve misafirlere birbirinden güzel sunumlar yaptılar. Nasrettin Hoca, İbiş, Hacivat-Karagöz, Çilli gibi tiplemelerle ”Ramazan” temasının işlendiği programda Ramazana manen hazırlanmanın ve yaşamanın güzellikleri sunuldu.

Programa Karamürsel Kaymakamı Ahmet NARİNOĞLU, İl Müftümüz Yusuf DOĞAN, İlçe Müftümüz Mehmet Vefa ÖZDEMİR, Milli Eğitim Müdürü Murat ÇAKIR, Okul Müdürleri, Din Görevlileri, öğrenci velileri ve çok sayıda misafir iştirak ettiler.

Programın başlangıcında İlçe Müftümüz yaptığı konuşmada, “ İlçemizdeki mevcut 4-6 Yaş Kur’an Kurslarımıza çok ciddi rağbet olduğunu, kurum olarak çok önemsediğimiz 4-6 Yaş Kur’an Kurslarımızın, öğretmenlerimizin gayreti, velilerimizin öz verisi ile verimli bir yılı geride bıraktığını ve aynı gayretin sabır, ilim, irfan ve özveri ile devam edeceğini dile getirdi. ”  Programın sonunda Sayın İl Müftümüz Yusuf DOĞAN programda emeği geçenlere teşekkür ederek, Ramazan ayının hayırlı, bereketli ve huzur dolu geçmesi için temennilerde