24.05.2018

MERKEZ KURAN KURSU HATİM VE İFTAR PROGRAMI

Karamürsel Müftülüğü Merkez Kuran Kursu tarafından düzenlenen Hatim ve İftar Programı 24.05.2018 Perşembe günü Karamürsel Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Karamürsel Müftüsü Mehmet Vefa ÖZDEMİR programın başında kısa bir selamlama konuşması yaptı. Kuran Kurslarında yürütülen eğitim faaliyetlerinin önemine işaret eden ÖZDEMİR, "Bugün bu gayretlerin semeresini görmekten mutluluk duyuyoruz. Kur'an-ı Kerimi öğrenen ve öğreten hayırlı insanların, Ramazan-ı Şerifin güzel bir gününde, bir iftar sofrasında biraraya gelmesi son derece anlamlıdır." dedi. Bütün öğretici ve öğrencilere, programın gerçekleştirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür eden Müftü ÖZDEMİR programdan ayrıldı.

Ardından Merkez Kuran Kursu Öğrencilerinin Kur'an-ı Kerim tilaveti ile devam eden programda, yine öğrenciler tarafından koro halinde Esmaül Hüsna ve ilahiler okundu.

İftar öncesinde programa katılanlara çeşitli hediyeler verildi. Akşam ezanının okunmasıyla yaklaşık 1000 kişi iftar sevincini hep birlikte yaşadı.

Merkez Kuran Kursunun düzenlediği İftar ve Hatim programına, Karamürsel halkı beklenenin üstünde yoğun bir ilgi ve katılım gösterdi.