06.06.2018

MÜFTÜLÜĞÜN İFTAR PROGRAMINDA KARAMÜRSEL BULUŞTU

Ramazan-ı Şerifin hayır, bereket ve güzelliklerinin bir neticesi olarak kurulan iftar sofraları halkasında Karamürsel Müftülüğü de yerini aldı.

05.06.2018 Salı günü İmam-Hatip Ortaokulu Bahçesinde, Karamürsel Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Karamürsel Şubesi işbirliğiyle düzenlenen iftar programı büyük bir ilgi gördü.

İlçe Müftüsü Mehmet Vefa ÖZDEMİR'in ev sahipliğinde düzenlenen iftar programına; Karamürsel Kaymakamı Ahmet NARİNOĞLU, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail YILDIRIM, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Milli Eğitim Müdürü, Kamu Kurum ve Kuruluşları ile okullardan çok sayıda Müdür, Siyasi Partilerin İlçe Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, Karamürsel Müftülüğü Din Görevlileri ve aileleri ile Emekli Din Görevlilerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

İlçemizde bulunan fakir, yetim, öksüz, kimsesiz, yaşlı, engelli, mülteci, roman, bağımlı, şehit yakını, gazi ve yakını, yalnız yaşayan vb. vatandaşlarımızla Din Görevlilerimiz vasıtasıyla irtibat kurularak, iftar programına farklı kesimlerden geniş katılım sağlandı.

İftardan önce, İlçemiz Ereğli Mah. Erkek Kuran Kursu Öğreticisi Ömer GÖLBAŞI tarafından Kur’an-ı Kerim tilavet edildi. Karamürsel Müftüsü Mehmet Vefa ÖZDEMİR de kısa bir selamlama konuşması yaparak, bu güzel Ramazan akşamında böylesi güzel ve değerli bir toplulukla birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti. İftar davetine icabet eden, organizasyona maddi manevi katkıda bulunan ve emeği geçen herkese teşekkür eden ÖZDEMİR'in konuşmasının ardından ifara geçildi.

Program yapılan dua ile sona erdi.