15.07.2018

KARAMÜRSELLİ ÖĞRENCİLERDEN ŞEHİTLERE VEFA

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle 13.07.2018 Cuma günü saat 10.00’da Karamürsel Belediyesi Kültür Merkezinde, Karamürsel’deki Camilerde ve Kuran Kurslarında açılan Yaz Kur’an Kurslarına devam eden öğrencilerimiz tarafından “Şehitlerimizi Anma Özel Programı” gerçekleştirildi.

15 Temmuz’un sembolü haline gelen ve gönüllere ayrı bir heyecan veren “Sala” ile başlayan program, Yaz Kur’an Kursu öğrencilerinin Kuran-ı Kerim tilavetleri ile devam etti. Okunan ilahi ve şiirler, Tekbir ve Salat-u Selamlar; salonu dolduran öğrenci, öğretici, veli ve diğer misafirler tarafından ilgiyle takip edildi. Özellikle, bir öğrencimizin çok güzel bir şekilde okuduğu “Otuz Kuş” şiiri dinleyicileri fevkalade duygulandırdı.

İlçe Müftüsü Mehmet Vefa ÖZDEMİR “Vatan Sevgisi, Milli Birlik ve Beraberlik” konularını çocuklarımızın lisanıyla ifade ettiği kısa bir konuşma yaptı.

Program, yine öğrencilerin yaptığı ve salondakilerin içten "Amin" dediği duygu yüklü dua ile son buldu.

Programa İlçe Kaymakamı Ahmet NARİNOĞLU, Belediye Başkanı İsmail YILDIRIM, İlçe Müftüsü Mehmet Vefa ÖZDEMİR, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat ÇAKIR, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Sadık EROĞLU, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Çetin YILDIZ, Resmi Kurum Müdür ve temsilcileri, Din Görevlileri, Öğrenci Velileri ve vatandaşlar katıldı.

Programdan sonra bütün öğrencilere ikramda bulunuldu.