17.07.2018

TEMMUZ AYI MUTAD PERSONEL TOPLANTISI YAPILDI

2018 Temmuz ayı mutad personel toplantısı 17.07.2018 Salı günü Karamürsel Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Toplantı, İlçemiz Şirin Mescit Camii İmam Hatibi Ali Doğan’ın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. İlçe Müftümüz Mehmet Vefa ÖZDEMİR’in açılış konuşmasının ardından gündeme geçildi.

Yaz Kur’an Kurslarında yürütülen hizmetlerin daha verimli hale getirilmesi için yapılması gerekenler ve uygulamada görülen aksaklıklar gündemin ana konusuydu. Bu çerçevede, Yaz Kur’an Kurslarına devam eden öğrencilerimizden oluşturulan “Cami Futbol Takımları” arasında düzenlenen Futbol Turnuvası hakkında, toplantıya katılan İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Çetin YILDIZ tarafından Din Görevlilerimize geniş bir bilgilendirme yapıldı.

Gündemde yer alan diğer konuların da görüşülmesinin ardından, toplantı dilek ve temennilerle sona erdi.