18.09.2018

EYLÜL AYI MUTAD PERSONEL TOPLANTISI YAPILDI

2018 Eylül Ayı Mutad Personel Toplantısı 18.09.2018 Salı günü Karamürsel Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Toplantı, İlçemiz Hayriye Mahallesi Camii İmam Hatibi Celal AKKURT’un Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. İlçe Müftümüz Mehmet Vefa ÖZDEMİR’in açılış konuşmasının ardından gündeme geçildi.

1-7 Ekim 2018 tarihleri arasında kutlanacak olan Camiler ve Din Görevlileri Haftasında gerçekleştirilecek faaliyetler ayrıntılı olarak ele alındı.

Yaklaşan Mevlid-i Nebi Haftasında yapılacak etkinlikler hakkında istişare yapıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığının 2018-2019 Yılı Umre Organizasyonu hakkında personele genel bir bilgi sunuldu.

Aynı şekilde, Diyanet İşleri Başkanlığının 2018-2019 Yılı Umre Organizasyonunda görev alacak Din Görevlileri Seçimi Talimatı hakkında Din Görevlilerine bilgi verildi.

Hutbelerin okunmasına dair Başkanlık talimatı Din Görevlilerine tebliğ edilirken, konuyla ilgili detaylı müzakerelerde bulunuldu.

Ülke genelinde başlatılan Sıfır Atık Projesi çerçevesinde Din Görevlilerinin cemaati bilgilendirmeleri istendi.

Toplantı, dilek ve temennilerin ardından sona erdi.