01.10.2018

EMEKLİ DİN GÖREVLİLERİNE KARAMÜRSEL MÜFTÜLÜĞÜNDEN VEFA

2018 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası “Din Hizmetine Adanmış Ömürler“ temasıyla, Karamürsel'de muhtelif etkinliklerle kutlandı.

Bu çerçevedeki ilk program, Karamürsel Müftülüğü tarafından 1 Ekim 2018 Pazartesi günü, ilçemizde yaşayan bütün Emekli Din Görevlileri ile halen görevde bulunan Din Görevlilerini biraraya getiren kahvaltılı buluşma oldu.

Karamürsel Öğretmenevinde düzenlenen kahvaltılı buluşmaya; Kaymakam Ahmet NARİNOĞLU, İlçe Müftüsü Mehmet Vefa ÖZDEMİR, Altınova Müftüsü Ahmet BÜYÜKGÜL ve diğer davetliler katıldı. Programa Ulu Camii İmam-Hatibi İbrahim ŞALU’nun Kur’an tilaveti ile başlandı. İlçe Müftüsü Mehmet Vefa ÖZDEMİR’ in selamlama konuşmasının ardından Kaymakam Ahmet NARİNOĞLU da Din Görevlilerine hitaben bir konuşma yaparak, Camiler ve Din Görevlileri Haftasını tebrik etti. Hacıramis Mescidi İmam-Hatibi İdris YILDIRIM'ın kendi yazdığı şiiri okumasının ardından, Altınova İlçe Müftüsü Ahmet BÜYÜKGÜL'ün duasıyla program sona erdi.

Aynı günün akşamında, ilçemizde halen görevde bulunan veya emekli olan bayan Din Görevlilerinin tamamına da aynı yerde yemek ikramında bulunuldu.