01.10.2018

KARAMÜRSEL'DE KONFERANS: "DİN HİZMETİNE ADANMIŞ ÖMÜRLER"

Diyanet İşleri Başkanlığınca her yıl 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan “Camiler ve Din Görevlileri Haftası“ münasebetiyle Karamürsel Müftülüğü tarafından 1 Ekim 2018 Pazartesi günü saat: 14.00'te Belediye Kültür Merkezinde “Camilerimiz ve Din Hizmetine Adanmış Ömürler” temasının işlendiği  bir konferans düzenlendi.

Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah KAHRAMAN’ nın konuşmacı olarak katıldığı programa; İlçe Kaymakamı Ahmet NARİNOĞLU, Karamürsel Belediye Başkan Vekili Ali KARACAN, İlçe Müftüsü Mehmet Vefa ÖZDEMİR, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat ÇAKIR, Resmi Kurum Müdürleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, Basın Mensupları, Karamürsel Müftülüğünün farklı unvanlarda görev yapan personeli ile kadın erkek her yaştan çok sayıda Karamürselli katıldı.

Ulu Camii İmam-Hatibi İbrahim ŞALU’nun Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programın açılış konuşmasını İlçe Müftüsü Mehmet Vefa ÖZDEMİR yaptı. Ardından Diyanet işleri Başkanlığınca hazırlanan “Camilerimiz ve Din Hizmetine Adanmış Ömürler” konulu sinevizyon izlendi.

Akabinde, Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah KAHRAMAN “Camilerimiz ve Din Hizmetine Adanmış Ömürler” konulu bir konferans verdi.

Program sonunda, konuşmacıya Kaymakam Ahmet NARİNOĞLU, Belediye Başkan Vekili Ali KARACAN ve İlçe Müftüsü Mehmet Vefa ÖZDEMİR tarafından hediye olarak Karamürsel sepeti takdim edildi.