10.10.2018

KYK ÖĞRENCİ YURDUNDAN KARAMÜRSEL MÜFTÜLÜĞÜNE ZİYARET

1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan “Camiler ve Din görevlileri Haftası”  münasebetiyle müftülüğümüze yapılan tebrik ziyaretleri devam ediyor.

Kredi ve Yurtlar Kurumuna bağlı  Karamürsel Gazanfer Bilge Öğrenci Yurdu öğrencilerinin ziyaretine; Yurt Müdür Yardımcısı Kemalettin CANTÜRK, Eğitim sorumlusu Belkıs CEYLAN, Sportif Faaliyetler Sorumlusu Emre EREN ve müftülüğümüzce adıgeçen yurtta görevlendirilmiş bulunan Manevi Danışmanlar Abdulvehhab AYAZ ile Ayşe KILIÇ da iştirak etti.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Müftü Mehmet Vefa ÖZDEMİR’i makamında ziyaret ederek tebriklerini sunan misafirleriyle uzun bir müddet sohbet eden Müftü ÖZDEMİR, bu nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.