01.10.2022

Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Mustafa IRMAKLI Karamürsel‘de Konferans Verdi.

Karamürsel'de Mevlid-i Nebi Haftası faaliyetleri kapsamında, 01 Ekim 2022 Cumartesi günü Karamürsel Belediyesi Kültür Merkezinde Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Mustafa IRMAKLI tarafından konferans verildi.

Sunuculuğunu Emekli İmam Hatip İsmail SALİM’in yaptığı program, Kızderbent G.O.P. Camii İmam-Hatibi Abdullah ÖZER’in Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Program Karamürsel İlçe Müftüsü Muharrem İSLAMOĞLU,nun yaptığı açılış konuşmasının ardından Din Görevlileri Adem TUNÇ ve Bekir TAŞDEMİR’in okuduğu İlahiler ile devam etti.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanmış olan sinevizyon gösterimini müteakip, konuşmasını yapmak üzere Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Mustafa IRMAKLI kürsüye davet edildi. "Peygamberimiz, Cami ve İrşad" konulu konferans salondakiler tarafından büyük bir dikkatle ve ilgiyle dinlendi.

Programa Belediye Başkan Vekili Mesut ÇETİNKAYA, Daire Amirleri, Sivil Toplum Kuruluşları, Yerel Basın, Esnaf, Camilerimizden gelen cemaat, Din Görevlileri ve halkımız katıldı.

Programın sonunda Kocaeli Valisi Sayın Serdar YAVUZ tarafından üstün gayret ve başarılarından dolayı Başarı Belgesi verilen Ereğli Mah. H. Yaşar Çiçek Camii İmam-Hatibi Ahmet YILMAZ, Karabali Camii İmam-Hatibi Fazlı BİÇER ve Memur Nurcan ÖZEN’e belgelerinin takdim edilmesiyle program sona erdi.