10.10.2022

Karamürsel'de Mevlid Kandili Yad Edildi

Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle, başta Merkez Yeni Camii olmak üzere, Karamürsel'de bulunan bütün camilerimizde Kur'an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif Programları icra edildi.

Programlar 07 Ekim 2022 Cuma günü akşam namazı ile yatsı namazı arasında icra edilirken, Karamürsel Merkez Yeni Camiindeki program Karamürsel Müftüsü Muharrem İSLAMOĞLU riyasetinde; Yeni Camii İmam-Hatibi Hasan GÖKER, Yeni Camii Müezzin-Kayyımları Bekir TAŞDEMİR ve İlker EYGÜN tarafından gerçekleştirildi.

Programda Kur’an-ı Kerim tilavetinin yanı sıra Mevlid-i Şerif, İlahiler ve Kasideler okundu. Müftü Muharrem İSLAMOĞLU, bu seneki “Mevlid-i Nebi Haftası”nın teması olan “Peygamberimiz, Cami ve İrşad” konulu sohbetinin ardından yaptığı dua ile program sona erdi.