10.10.2022

Tarihi Karabali Camiinde Sabah Namazı Buluşması Yapıldı

Mevlid Kandili Dolayısıyla, “Sabah Namazında Ailece Camideyiz” temasıyla 08.10.2022 Cumartesi günü Sabah Samazı Buluşması tarihi Karabali Cami'inde yapıldı.

Karamürsel halkının yoğun ilgi gösterdiği Sabah Namazı Buluşmasına gençlerimiz ve çocuklar Ebeveynleri ile birlikte iştirak etti. Program Din Görevlilerimiz tarafından okunan Kur’an-ı Kerim ile başladı, sabah namazının kılınmasının ardından Yalakdere Ortaokulu Müdür Yardımcısı Muammer SALİM, Karabali Camii İmam-Hatibi Fazlı BİÇER, Semetler Mahalle Camii İmam-Hatibi Ali DOĞAN ve Karabali Camii Müezzin-Kayyımı Adem TUNÇ tarafından namaz sonrası tesbihat yapıldı. Programın devamında Karamürsel Müftüsü Muharrem İSLAMOĞLU’nun yaptığı "Peygamberimiz, Cami ve İrşad" konulu sohbetin ardından yaptığı dua ile devam etti.

Halkımız ve gençlerimizin yoğun ilgi gösterdikleri sabah namazı buluşması, cemaate yapılan ikramla sona erdi.