29.05.2023

Minik Öğrencilerimiz 4-6 Yaş Kurslarımızın Onuncu Yıl Şenliğinde Doyasıya Eğlendi

Karamürsel İlçe Müftülüğümüze bağlı Merkez, Ulu Camii ve Mürselpaşa 4-6 Yaş Kur’an Kurslarına devam eden miniklerin Onuncu Yıl Şenliği Karamürsel Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleşti. 22.05.2023 Pazartesi günü kurslarımızdaki bütün öğrencilerimiz yıl boyu gösterdikleri yüksek performansın mükâfatı olarak “4-6 Yaş Kuran Kursları Onuncu Yıl Şenliği”n de doyasıya eğlendiler.

Şenlik boyunca minik öğrencilerimize yönelik boyama, ebru sanatı, pamuk şekeri ve çocuk eğlence aktiviteleri gibi bir çok etkinlikler gerçekleştirildi. Miniklerin yıl boyu kurslarda yapmış oldukları etkinliklerde ürettikleri eserlerde şenlikte sergilendi.

Programa İlçe Müftümüz Muharrem İSLAMOĞLU, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat ÇAKIR, Karamürsel Müftülüğü Şube Müdürü İlhan ÖZMEN, Akçakoca Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Cemil KILIÇ, Karamürsel Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Sadullah EREN Resmi Kurum Temsilcileri, Din Görevlileri, öğrenci velileri ve çok sayıda misafir iştirak ettiler.

Programın başlangıcında İlçe Müftümüz yaptığı konuşmada, “ İlçemizdeki mevcut 4-6 Yaş Kur’an Kurslarımıza çok ciddi rağbet olduğunu, kurum olarak çok önemsediğimiz 4-6 Yaş Kur’an Kurslarımızın, öğretmenlerimizin gayreti, velilerimizin öz verisi ile verimli bir yılı geride bıraktığını ve aynı gayretin sabır, ilim, irfan ve özveri ile devam edeceğini dile getirdi.” Program sonunda İlçe Müftüsü Muharrem İSLAMOĞLU Kurs Öğreticilerimize üstün gayretlerinden dolayı teşekkür ederek hediyelerini takdim etti.