02.05.2017

KARAMÜRSEL MÜFTÜLÜĞÜ ADRB 4-6 YAŞ VELİLERİNE EĞİTİM SEMİNERLERİ

KARAMÜRSEL MÜFTÜLÜĞÜ AİLE VE DİNİ REHBERLİK BÜROSU 4-6 YAŞ GRUBU ÖĞRENCİLERİMİZİN VELİLERİNE YÖNELİK SEMİNERLERİNE DEVAM EDİYOR.

Karamürsel Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından Merkez Kuran Kursu 4-6 yaş grubu öğrencilerimizin velilerine her ay farklı konularda eğitim seminerleri düzenlemektedir. Seminerler Aile ve Dini Rehberlik Vaizi Fadime ARSLAN tarafından verilmektedir. Seminerde “ İyilik Kavramı” konusu geniş bir şekilde ele alındı. Katılımcılar verilen eğitimin çok faydalı olduğunu dile getirerek konuşmacıya memnuniyetlerini bildirdiler.

Aile Eğitim Seminerleri Diyanet İşleri Başkanlığımızın belirlediği konular çerçevesinde 2016-2017 yılı eğitim dönemi sonuna kadar devam edecektir.