08.05.2018

AİLE HAFTASI MÜNASEBETİYLE KARAMÜRSEL'DE PANEL DÜZENLENDİ

Karamürsel İlçe Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından Aile Haftası münasebetiyle 8 Mayıs 2018 Salı günü bir panel düzenlendi.

Karamürsel Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Vaizi Fadime ARSLAN’ın yönettiği panelde, Kocaeli Müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanı Aysel DEMİRER “İhsan Bağlamında Aile”, Karamürsel Vaizi Meliha ÇOŞKUN  ise “Adalet bağlamında Aile” konularını sundular.

Altınkemer Kültür Merkezinde düzenlenen panelde program sunuculuğunu Merkez Kuran Kursu Öğreticilerinden Sümeyra TUPARLAK yaptı.  Aynı kurs öğreticilerinden Fatma BÜLBÜL’ün Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından, Ulu Camii Kuran Kursu Öğreticisi Hamdu Sena BÜYÜK okunan Kuran ayetlerinin mealini dinleyicilere sundu.

Panelde, aile binasının iki temel taşı olan “Adalet ve İhsan“ın birbiriyle ne kadar ilgili ve önemli iki temel değer olduğu, somut örneklerle detaylandırılarak ortaya konulmuş oldu.