19.11.2018

Karamürsel Merkez Yeni Cami'de Mevlid-i Nebi Programı

Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle, başta Merkez Yeni Camii olmak üzere Karamürsel'deki bütün camilerimizde Kur'an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif Programları icra edildi.

Programlar 19.11.2018 Pazartesi günü akşam namazı ile yatsı namazı arasında  icra edilirken, Karamürsel Merkez Yeni Cami'deki program İlçe Müftüsü Mehmet Vefa ÖZDEMİR'in riyasetinde; Yeni Camii İmam-Hatibi Hakan TUPARLAK, Hacı Ömerağa Camii İmam-Hatibi Mustafa KURTTAŞ, Şirin Mescid Camii İmam-Hatibi Ali DOĞAN, Yeni Camii Müezzin-Kayyımları Hasan GÖKER ve Bekir TAŞDEMİR tarafından gerçekleştirildi.

Programda Kur’an-ı Kerim tilavetinin yanısıra Mevlid-i Şerif, ilahi ve kasideler okundu. İlçe Müftüsü Mehmet Vefa ÖZDEMİR tarafından önce gecenin anlam ve önemine dair sohbet, ardından da yapılan dua ile program sona erdi.