23.11.2018

Mevlid-i Nebi Haftasında 8 Lise’de 8 Program

Mevlid-i Nebi Haftası faaliyetleri kapsamında Karamürsel’deki 8 lisede “Peygamberimiz ve Gençlik” temalı 8 program icra edildi.

Programlar, 21.11.2018’de Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Karamürsel Akçakoca Anadolu İmam Hatip Lisesinde, 22.11.2018’de Mürsel Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Karamürsel Mesleki ve Meslek Anadolu Lisesi ile 100. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde, 23.11.2018’de Dr. Pembe Müjgan Calp Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, Karamürsel Alp Anadolu Lisesi ve Karamürsel Anadolu Lisesinde gerçekleştirildi.

Söz konusu programlarda, Din Görevlilerimiz tarafından Kur’an-ı Kerim okundu ve Diyanet İşleri Başkanlığının Mevlid-i Nebi Haftası için belirlediği “Peygamberimiz ve Gençlik” temalı konferanslar verildi.

Müftülüğümüz personelinden İlçe Vaizleri Ahmet KÜÇÜK ve Fadime ARSLAN, Gençlik Koordinatörü Fazlı BİÇER, Cami Görevlilerinden Mecit KARAKIŞ, İbrahim ŞALU, Mustafa KURTTAŞ, Hakan TUPARLAK, Mehmet ÇETİN, İsmail Hakkı ÇELEBİ, Ali DOĞAN, Hacı ŞİŞLİ ve Hasan GÖKER’in okuyucu veya konuşmacı olarak görev aldığı programlar; okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler tarafından beğeni ve dikkatle takip edildi.

Katılımcılar, programların bundan sonra da devam etmesini temenni ettiler.