17.02.2019

Karamürsel Gençliği Sabah Namazı Bulaşmaları Devam Ediyor

Gençlerimizin dini değerlerini güçlendirmek, onları topluma kazandırmak ve cemaatle namaza alışmalarını sağlamak amacıyla düzenli olarak yapılan “Sabah Namazı Buluşmaları”nın bu ayki adresi İlçemiz (Merkez) Yeni Camii idi.

“Karamürsel Gençliği Sabah Namazında Buluşuyor” sloganıyla 17.02.2019 Pazar günü gerçekleştirilen buluşma; Karamürsel İlçe Müftülüğü, Karamürsel Akçakoca Anadolu İmam Hatip Lisesi, Karamürsel Anadolu İmam hatip Lisesi, Karamürsel İmam Hatip Orta Okulu ve Okul Aile Birlikleri tarafından ortaklaşa düzenlendi.

Sabah namazının cemaatle eda edilmesini müteakip, Din Görevlilerimiz tarafından Kur’an-ı Kerim tilavetinde bulunuldu, tesbihat yapıldı ve ilahiler okundu. Ardından, İlçe Müftümüz Mehmet Vefa ÖZDEMİR tarafından muhtelif konulara temas edilen kısa bir sohbet yapıldı ve yapılan dua ile program taçlandırıldı.

Buluşmaya katılan bir erkek ve bir kız öğrenciye yapılan çekilişle bisiklet hediye edilmesinin ardından, cemaate çorba ikramıyla program sona erdi.

Halkımız ve gençlerimizin yoğun ilgi gösterdikleri sabah namazı buluşmasına;  İlçemizdeki İmam Hatip Okullarının Müdürleri ve Öğretmenleri de katıldı.