21.02.2019

Umrecilerimizi Mukaddes Beldelere Uğurladık

Diyanet İşleri Başkanlığı 2019 Yılı Umre Organizasyonu kapsamında, Karamürsel İlçemizden Servisli 20 günlük 10. Turda, Yeni Camii Müezzin-Kayyımı Hasan GÖKER ve Hacıömerağa Camii Müezzin-Kayyımı Kamil SELVİ’nin rehberliğinde umreye gidecek olan 39 Umre Yolcusu için 21 Şubat 2019 tarihinde Karamürsel Otobüs Terminalinde uğurlama merasimi düzenlendi.

Programa, Ulu Camii Müezzin-Kayyımı Osman AKBAŞ’ın Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlandı. Din Görevlilerinden oluşan grup tarafından getirilen Tekbir, Tehlil, Telbiye ve Salâvatlar ile okunan ilahilerin ardından, İlçe Müftümüz Mehmet Vefa ÖZDEMİR duygu yüklü bir konuşma yaptı.

Karamürsel halkı ve umreci yakınlarının yoğun ilgi gösterdiği programın nihayetinde yapılan dua ile umrecilerimiz kutsal topraklara yolcu edildi.

Umrecilerimizin 14 Mart 2019 Çarşamba günü Kutsal topraklardaki görevlerini tamamlayarak ülkemize dönüş yapmaları beklenmektedir.