29.04.2019

Minik Öğrencilerimizden Müftülüğümüze Ziyaret

Karamürsel Müftülüğüne bağlı Kur’an Kurslarının 4-6 Yaş sınıflarında eğitim gören minik öğrenciler müftülüğümüze gelerek İlçe Müftüsü Mehmet Vefa ÖZDEMİR’i makamında ziyaret ettiler.

Müftülüğümüze bağlı çeşitli Kur’an Kurslarının 4-6 Yaş sınıflarında eğitim gören minik öğrenciler; Merkez Kur’an Kursu Yöneticisi Selda MACİT,  Ulu Camii Kur’an Kursu Yöneticisi Havva BAKAR ve Mürselpaşa Kur’an Kursu Yöneticisi Fatma KARTAL’ın nezaretinde İlçe Müftümüz Mehmet Vefa ÖZDEMİR’i makamında ziyaret ettiler.

Müftü ÖZDEMİR’e çiçek hediye eden minikler 30 Nisan 2019 Salı günü Karamürsel Anadolu İmam-Hatip Lisesi bahçesinde yapılacak olan “Kur’an Kursları 4-6 Yaş Sınıfları Yıl Sonu Şenliği”ne müftülük personelini davet etmeyi de ihmal etmediler.

Minik öğrencilerimizle bir müddet sohbet eden Müftü ÖZDEMİR ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek öğrencilere ve öğretmenlerine teşekkür etti.