13.05.2019

Karamürsel’de Okuyan Üniversiteli Gençlerle İftar Buluşması

Karamürsel’de yüksek öğrenime devam eden ve KYK Karamürsel Gazanfer Bilge Öğrenci Yurdunda kalan öğrencileri caminin manevi atmosferinde bir araya getiren bir iftar yemeği düzenlendi.

KYK bünyesinde “Manevi Danışman” olarak görev yapan İmam-Hatip Abdulvehhab AYAZ tarafından organize edilen ve 13 Mayıs 2019 Pazartesi günü Karamürsel Dereköy Mah. Gazanfer Bilge Camii bahçesinde verilen iftara çok sayıda öğrenci katıldı.

Ramazan Ayı’nı memleketlerinden ve ailelerinden uzakta geçiren üniversiteli öğrencilere, yalnız olmadıklarını hissettirmek ve Ramazan Ayı’nın manevi havasından daha fazla istifade edebilmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen iftar programına; İlçe Müftüsü Mehmet Vefa ÖZDEMİR, Gazanfer Bilge Camii Görevlileri, Cami Dernek Üyeleri ve çok sayıda Üniversite Öğrencisi katıldı.