28.05.2019

Müftülüğün İftar Programı Karamürsel'i Biraraya Getirdi

Ramazan-ı Şerifin hayır ve bereketinin güzel bir tezahürü olarak Karamürsel Müftülüğü tarafından kurulan iftar sofrası, Karamürsel halkının çeşitli kesimlerini bir araya getirdi.

27 Mayıs 2019 Pazartesi günü Karamürsel Anadolu İmam-Hatip Lisesinin bahçesinde, Karamürsel Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Karamürsel Şubesi işbirliğiyle düzenlenen iftar programı büyük bir ilgi gördü.

İlçe Müftüsü Mehmet Vefa ÖZDEMİR'in ev sahipliğinde düzenlenen iftar programına; Karamürsel Kaymakamı Ahmet NARİNOĞLU, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail YILDIRIM, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Müdürü, Kamu Kurum ve Kuruluşları ile okullardan çok sayıda Müdür, Siyasi Partilerin İlçe Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, Karamürsel Müftülüğü Din Görevlileri ve aileleri ile Emekli Din Görevlilerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

İlçemizde bulunan fakir, yetim, öksüz, kimsesiz, yaşlı, engelli, mülteci, roman, bağımlı, şehit yakını, gazi ve yakını, öğrenci vb. muhtelif kesimlerden vatandaşlarımızla sürekli irtibat halinde olan Din Görevlilerimiz aracılığıyla iftar programına farklı kesimlerden geniş katılım sağlandı.

İftardan önce, İlçemiz Hacıömerağa Camii İmam-Hatibi Mustafa KURTTAŞ tarafından Kur’an-ı Kerim tilavet edildi. Program, Müftü Mehmet Vefa ÖZDEMİR'in yaptığı dua ile sona erdi.