10.03.2020

Karamürselli Hanımlara “Üretim ve Tüketim Ekseninde Kadın” Konulu Konferans Verildi

10.03.2020 Salı günü saat 14.00’da Karamürsel Belediyesi Kültür Merkezinde hanımlara mahsus “Üretim ve Tüketim Ekseninde Kadın” konulu konferans verildi.

Program, İlçemiz Vaizi Meliha ÇOŞKUN’un Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. İlçemiz Vaizi Sabiha YILMAZ’ın açılış konuşmasının ardından kürsüye gelen Kocaeli İl Müftü Yardımcısı Hatice SÜMER “Üretim ve Tüketim Ekseninde Kadın” konulu konferansını sundu. Hanımların toplumsal hayatta üretime nasıl katkı sağlayacakları, ülke ekonomisine etkileri, israfı önleme noktasında neler yapabilecekleri, aile ekonomisinde kadınların rolü, doğru ve sağlıklı tüketim gibi konularda değerli bilgiler veren SÜMER’in konuşması katılımcılar tarafından dikkatle takip edildi.

İlçemizde görev yapan Kur’an Kursu Öğreticileri ile çok sayıda Karamürselli hanımın katıldığı programın sonunda, İl Müftü Yardımcısı Hatice SÜMER’e, günün hatırası olarak Karamürsel sepeti hediye edildi.