29.07.2020

Türkiye Diyanet Vakfına Kurban Bağışları Devam Ediyor

Türkiye Diyanet Vakfı Karamürsel Şubesi Kurban bayramı öncesi vatandaşların vekâletle kurban işlemlerini kolaylıkla yapabilmeleri için Merkez Yeni Camii, Karamürsel Belediyesi ve Cuma Pazarı girişinde kurban bağış stantları kurdu. Kurbanlarını vekâlet yoluyla kestirmek isteyen vatandaşlarımızın vekâletleri, stantlardaki görevlilerimiz tarafından alınmaya devam ediliyor.

Türkiye Diyanet Vakfının 45 yıllık tecrübesi, deneyimli kadrosu, üstlendiği sorumluk bilinci ve hizmet anlayışıyla, faaliyet gösterdiği diğer alanlarda olduğu gibi vekâletle kurban kesimi konusunda da örnek teşkil etmektedir.

Halkımız vekâletle kurban konusunda vakfımıza önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda büyük bir teveccüh göstermektedir. Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı olarak gösterdiğimiz hassasiyetle bu güvene layık olmaya gayret ediyoruz. Milletimizin emanetlerini yurt içinde ve yurt dışında ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz.

Bu yıl kurban kesim bedelleri yurt içi 975 TL, yurt dışı 825 TL olarak belirlenmiştir. Vatandaşlarımız, bağış stantlarımızın yanı sıra  www.tdv.org ve bagis.tdv.org  adreslerinden online bağış yapabilir, Android ve Apple store mağazalarından indirilebilen mobil bağış uygulamalarından kurban vekaletlerini verebilirler. Ayrıca il ve ilçe müftülükleri, TDV şubeleri, din görevlileri, tüm PTT şubeleri ve anlaşmalı bankalar aracılığıyla da Türkiye Diyanet Vakfı kurban programına katılım sağlayabilirler.