25.08.2020

“Evimizin Neşesi, Kur’an Sesi” Yarışmasında Başarılı Olan Öğrencilere Ödül

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı işbirliği ile düzenlenen “Evimizin Neşesi, Kur’an Sesi” temalı Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması sonuçları açıklandı.

İnternet üzerinden yapılan söz konusu yarışmaya çok sayıda öğrenci katıldı. Yarışmacılar arasından başarılı olanlar Diyanet İşleri Başkanlığınca oluşturulan komisyon tarafından belirlendi. Bu sonuçlara göre, ilçemizden de iki öğrencimiz yarışmada başarılı bulundu.

Hasan Berat BÜYÜK ve Erva ARSLAN isimli başarılı öğrencilerimize, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali ERBAŞ hocamızın gönderdiği Teşekkür Belgeleri verildi ve birer adet özel baskı Kur’an-ı Kerim ve Meali hediye edildi.

Karamürsel Müftüsü Mehmet Vefa ÖZDEMİR ve Müftülük Şube Müdürü İlhan ÖZMEN tarafından takdim edilen belge ve hediyeleri, velileri ile birlikte alan öğrencilerimizin mutlulukları görülmeğe değerdi.

Öğrencilerimize ömür boyu mutluluk ve başarılar dileriz.