03.12.2021

“3 Aralık Dünya Engelliler Günü” Münasebetiyle İlçemizde Bulunan Engelli Dernekleri Ve Engeli Vatandaşlar Ziyaret Edildi

İlçe Müftülüğümüz tarafından “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” münasebetiyle ilçemizde faaliyet gösteren Engelli Dernekleri ve engelli vatandaşlarımız ziyaret edildi.

3 Aralık 2021 Cuma günü İlçe Müftümüz Muharrem İSLAMOĞLU, İlçe Vaizi Hasan ERDİNÇ, Engelli Koordinatörümüz Din Hizmetleri Uzmanı Halil İbrahim BALKAN ve Engelli Personelimiz Fırat GÜNDÜZ ile birlikte ilçemizde faaliyet gösteren Engelli Derneklerinin düzenlemiş oldukları programlara katılım sağlanarak engelli vatandaşlarımız ile bir araya geldiler.

Ayrıca Müftülüğümüz Aile Ve Dini Rehberlik Bürosu Koordinatörü Vaiz Sabiha YILMAZ ve Müftülük Personeli Nurcan ÖZEN tarafından ilçemiz genelindeki engelli vatandaşlarımız ziyaret edildi.