01.01.2022

Karamürsel Sabah Namazında Bir Araya Geldi

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından organize edilen, “Sabah Namazında Ailece Camide, Milletçe Duadayız” etkinliği kapsamında 01.01.2022 Cumartesi günü Türkiye geneli tüm camilerde sabah namazı buluşmaları yapıldı. İlçemizde ki Sabah Namazı buluşması ise Merkez Yeni Cami'inde yapıldı.

Karamürsel halkının yoğun ilgi gösterdiği Sabah Namazı Buluşmasına gençlerimiz ve çocuklar Ebeveynleri ile birlikte iştirak etti. Program Din Görevlilerimiz tarafından okunan Kur’an-ı Kerim ile başladı, ardından sabah namazını kıldıran İlçemiz Ulu Camii İmam Hatibi İbrahim ŞALU tarafından namaz sonrası tesbihat yapıldı. Programın devamında İlçe Müftüsü Muharrem İSLAMOĞLU’nun yaptığı sohbet ve dua ile devam etti.

Halkımız ve gençlerimizin yoğun ilgi gösterdikleri sabah namazı buluşması, cemaate çorba ikram edilmesiyle sona erdi.

Ayrıca dört hafta üst üste Sabah Namazı Buluşmalarına katılan bir öğrencimize çekilişle bisiklet hediye edilecektir.