09.01.2022

Tarihi Karabali Camiinde Sabah Namazı Buluşması Düzenlendi

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından organize edilen, “Sabah Namazında Ailece Camide, Milletçe Duadayız” etkinliği kapsamında 09.01.2022 Pazar günü sabah namazı buluşması tarihi Karabali Cami'inde yapıldı.

Karamürsel halkının yoğun ilgi gösterdiği Sabah Namazı Buluşmasına gençlerimiz ve çocuklar Ebeveynleri ile birlikte iştirak etti. Program Din Görevlilerimiz ve öğrenciler tarafından okunan Kur’an-ı Kerim ile başladı, ardından sabah namazını kıldıran İlçemiz Kayacık Camii Uzman İmam Hatibi Mehmet ÇETİN tarafından namaz sonrası tesbihat yapıldı. Programın devamında İlçe Müftüsü Muharrem İSLAMOĞLU’nun yaptığı sohbet ve duygu yüklü dua ile devam etti.

Halkımız ve gençlerimizin yoğun ilgi gösterdikleri sabah namazı buluşması, cemaate yapılan ikramla sona erdi.

Ayrıca dört hafta üst üste Sabah Namazı Buluşmalarına katılan bir öğrencimize çekilişle bisiklet hediye edilecektir.