17.01.2022

Mürselpaşa Camiinde Sabah Namazı Buluşması Düzenlendi

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından organize edilen, “Sabah Namazında Ailece Camide, Milletçe Duadayız” etkinliği kapsamında 16.01.2022 Pazar günü sabah namazı buluşması Mürselpaşa Cami'inde yapıldı.

Karamürsel halkının yoğun ilgi gösterdiği Sabah Namazı Buluşmasına gençlerimiz ve çocuklar Ebeveynleri ile birlikte iştirak etti. Program Din Görevlilerimiz tarafından okunan Kur’an-ı Kerim ile başladı, ardından sabah namazını kıldıran İlçemiz Ereğli Mah. H. Yaşar Çiçek Camii İmam Hatibi Ahmet YILMAZ tarafından namaz sonrası tesbihat yapıldı. Programın devamında İlçe Müftüsü Muharrem İSLAMOĞLU’nun açılış konuşmasının ardından İlçemiz Yalakdere Ortaokulu Müdürü Muammer SALİM’in yaptığı sohbet ve Emekli İmam Hatip İsmail SALİM’in yaptığı duygu yüklü dua ile devam etti.

Halkımız ve gençlerimizin yoğun ilgi gösterdikleri sabah namazı buluşması, cemaate yapılan ikramla sona erdi.

Ayrıca dört hafta üst üste Sabah Namazı Buluşmalarına katılan bir öğrencimize çekilişle bisiklet hediye edilecektir.