30.03.2022

Dereceye Giren Öğrenciler Hediyelerini Aldı

“Çanakkale Ruhu” konulu Şiir Yarışması ve “Hz. Muhammed’in Hayatı” konulu Gençlik Bilgi Yarışmasına katılarak dereceye giren öğrenciler hediyelerini aldı.

Gençlerle iletişim kurmak ve onların zihinlerinde Çanakkale ruhunun oluşmasına katkı sağlamak amacıyla Lise öğrencileri arasında düzenlenen “Çanakkale Ruhu” konulu şiir yarışması için sunulan eserler İlçe Müftüsü Muharrem İSLAMOĞLU başkanlığında Şube Müdürü İlhan ÖZMEN, Anadolu İmam Hatip Lisesi Edebiyat Öğretmeni Turhan ADIYAMAN ve Din Hizmetleri Uzmanı Halil İbrahim BALKAN’dan oluşan komisyon tarafından titizlikle incelendi.

Birbirinden güzel ve değerli eserlerin değerlendirilmesi neticesinde Karamürsel Anadolu Lisesi 10/C sınıfı öğrencisi Sahra BEŞKANAT’ın eseri birinciliğe, 12/C sınıfı öğrencisi Mehmet Utku ATAN’ın eseri ikinciliğe ve 10/C sınıfı öğrencisi eseri de üçüncülüğe layık görüldü.

Ayrıca Online olarak yapılan “Hz. Muhammed’in Hayatı” konulu Gençlik Bilgi Yarışması sonucunda İlçemiz genelinde dereceye giren Akçakoca Anadolu İmam Hatip Ortaokulu 6. sınıf öğrencilerinden Onur Efe MACİT birinci, Ahmet AYAN ikinci ve Muhammed Safa BAYRAM üçüncü olmuştur.

Değerlendirme sonucunda İlçe Müftüsü Muharrem İSLAMOĞLU yazdıkları eserlerle yarışmaya katılan ve dereceye giren bütün öğrencilere teşekkürlerini ilettikten sonra Şube Müdürü İlhan ÖZMEN ve Anadolu Lisesi Edebiyat Öğretmeni Ahmet ÖZKAYA ile birlikte derecele giren öğrencilere hediyelerini takdim ettiler.