13.06.2022

HACI ADAYLARI DUALARLA UĞURLANDI

Karamürsel’den bu yıl mübarek beldelere gidecek olan hacı adayları için bir uğurlama merasimi düzenlendi.

Hareket öncesinde Karamürsel Şehirlerarası Otobüs Terminalinde buluşan 10 hacı adayı ve yakınlarının yanı sıra Karamürsel Belediye Başkan Yardımcısı Mesut ÇETİNKAYA, Karamürsel Müftüsü Muharrem İSLAMOĞLU ile çok sayıda vatandaşın katıldığı programa Din Görevlilerimiz tarafından okunan Kur’an-ı Kerim Tilaveti, Tekbir ve Selatü Selamlarla başlandı.

Törende konuşan Karamürsel Müftüsü Muharrem İSLAMOĞLU, kutsal topraklara doğru yola çıkan hacı adaylarını tebrik etti ve "Bütün hacı adaylarımızın selametle gidip, makbul bir hac ibadeti yaparak yine selametle yurtlarına ve ailelerine dönmelerini Rabbimizden niyaz ediyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

Program, Müftü Muharrem İSLAMOĞLU’nun yaptığı dua ile sona erdi.