11.10.2017

KARTEPE MÜFTÜLÜĞÜ TARAFINDAN

CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI MÜNASEBETİYLE

HANIMLARA YÖNELİK PROGRAM DÜZENLENDİ

Camiler ve Din Görevlileri haftası münasebetiyle Müftülüğümüzce Uzunçiftlik Beşevler Camiinde 5 Ekim Perşembe günü hanımlara yönelik “Kur’an-ı Kerim ve İlahi Ziyafeti” programı düzenlendi. Programa Kur'an Kursu Öğreticilerimiz, Kur'an Kursu öğrencilerimiz ve bayan halkımız iştirak etti.

Sarımeşe Kur'an Kursu hocası Neslihan İSKENDER ve Aysel AYDIN, Petrol Kur’an Kursu Hocası Esra KILIÇ ile Uzunçiftlik Beşevler Kur’an Kursu Hocası Hümeyra DURSUN tarafından Kur’an-ı Kerim okundu. Daha sonra Uzunçiftlik Emekevler Kur’an Kursu Hocası Melek AYDIN ve Konak Kur’an Kursu Hocası Melek DİKENLİ’nin de iştirakiyle tüm hocalarımız tarafından ilahiler söylendi.

Bayan halkımızın yoğun katılımlarıyla gerçekleştirilen programda İlçe Vaizi Hatice AĞLAMAZ; “Camilerin hayatımızın en önemli parçası olması gerektiği, ibadet ve ilim merkezi olan camilerimize hanım kardeşlerimizin de gelmesi gerektiğine vurgu yaptı.”

Program sonunda öğrencilere ve katılımcılara çeşitli hediyeler takdim edildi. Kur’an Kursu Öğreticisi Melek DİKENLİ’nin duasıyla sona eren programda, katılımcılara ikramda bulunuldu.