20.02.2020

PERSONEL TOPLANTILARIMIZA KONFERANS BEREKETİ

2020 yılından itibaren Müftülüğümüz personeli ile yapılacak mutat aylık toplantımıza Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyelerinden bir hocamızın da davet edilerek bilimsel araştırmalarından yararlanılması amacıyla, Şubat ayı toplantımıza Dr. Öğretim Üyesi Bahattin TURGUT iştirak etmişlerdir. 18.02.2020 tarihinde Müftülüğümüz Toplantı Salonunda gerçekleştirilen “Vakıf Hizmetlerinin Dini Tebliğdeki Önemi”  konulu konferans oldukça verimli geçmiştir.

Program sonunda İlçe Müftümüz Mustafa NURGÜN tarafından konferans veren hocamıza “Besmele-i Şerif” içerikli tablo hediye edildi. Değerli sunumlarından dolayı Muhterem Bahattin TURGUT hocamıza çok teşekkür eder, personelimize hizmetlerinde başarılarının devamını dileriz.