18.09.2020

MÜFTÜLÜĞÜMÜZ YENİ HİZMET BİNASINDA

İlçemiz Müftülüğü bundan böyle çalışmalarını önceki kaymakamlık binasında yürütecek.

Müftülüğümüz 17 Eylül Perşembe günü düzenlenen mütevazi bir törenle yeni binasına taşınarak çalışmalarına başladı.

Törende kısa bir konuşma yapan Kartepe Müftüsü Mustafa NURGÜN, “önceki iş yerlerinin mekan olarak yetersiz olduğunu, çalışan personele yer bulunamadığını, Daireye gelen vatandaşlara rahat hizmet verilemediğini dile getirdi. Böyle bir çalışma ortamının sağlanmasında büyük emeği geçen İlçemiz Kaymakamı ile Belediye Başkanına çok teşekkür eden Müftü NURGÜN, bundan sonra hizmetlerin daha verimli yürütüleceğini, halkımızın ve personelimizin rahat edeceğini belirtti.”

İlçemiz Kaymakamı, İlimiz Müftüsü ve İlçemiz Belediye Başkanı tarafından yapılan konuşmalarda, hizmet binalarının yeterli olmasının verimliliği artıracağı, kaliteli çalışma ortamına yardımcı olacağı, Devletimizin ve Belediyemizin kurumlara her zaman destek oldukları, hizmeti vatandaşa en güzel biçimde sunmanın gayreti içinde oldukları ifade edildi.

Programa İlçe Kaymakamı Altuğ ÇAĞLAR, Kartepe Belediye Başkanı Av. M. Mustafa KOCAMAN, İl Müftüsü Sinan CİHAN, İl Müftü Yardımcısı İsmail GÜLŞEN, Daire Müdürleri ile personelimiz katıldı.

Müftülük yeni hizmet binasının Kartepe’ye hayırlı olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz eder herkese çok teşekkür ederiz.