16.09.2021

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AÇILIŞ PROGRAMI İLÇEMİZ RAHMİYE KUR'AN KURSUNDA YAPILDI

2021-2022 eğitim öğretim yılı Kur'an kursları açılış programı İlçemiz Rahmiye Kur'an Kursunda yapıldı.

İlçemiz Rahmiye Kur'an Kursunun bahçesinde yapılan açılış programına İlçe Kaymakamımız Altuğ ÇAĞLAR, Kartepe Belediye Başkan Yardımcısı Murat BALABAN, Kocaeli İl Müftü Yardımcısı Melek ALÇIN, Kartepe Milli Eğitim Müdürü Ferhat DİLEK, İlçe Müftümüz İrfan ÜSTÜNDAĞ, Mahalle Muhtarı, Kurs Dernek Başkanı ve veliler katıldı.

Programda Kurs öğrencileri fatiha ve  ihlas surelerini okudu ve Kur'ana başlama duası yaptılar. Program sonunda öğrencileri temsilen üç öğrenciye protokol üyelerimiz çiçek takdim etti. Daha sonra bütün öğrencilerimize çikolata ve hediyeler dağıtıldı.