06.02.2023

GENLİĞE DEĞER PROJESİ KAPSAMINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN DİRİLİŞ KAMPI

"Gençliğe Değer" temasıyla, Kocaeli Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen, Kartepe İlçe Gençlik Koordinatörlüğümüzün de iştirakleriyle, 23-26 ocak 2023 tarihleri arasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Diriliş kampında erkek ve kız öğrencilerimize yönelik yaptığımız iki ayrı kampa 300 erkek ve 200 kız öğrencimiz katıldılar.

Kamplarda öğrencileri ziyaret eden Kocaeli İl Müftümüz Sinan CİHAN öğrencilere sorumlulukları noktasında hatırlatmalar yaparak, kampa görevli hocalarımıza ve öğrencilere teşekkür etti.

Kamp kapsamında ortaokullar arası yapılan ve birinciliği üç ilçenin paylaştığı yarışmada Kartepe İlçemiz de birinciler arasında yerini aldı. Kamp sonunda gençlere çeşitli hediyeler verildi.