19.07.2024

TDV Genel Müdür Yardımcısı Recep Şükrü BALKAN ile İl Müftülüğümüzde Toplantı Gerçekleştirildi.

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Kocaeli'ye gelen Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdür  yardımcısı Recep Şükrü BALKAN, Kocaeli İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu'na ziyarette bulundu. Ziyarette  İl Müftü Yardımcıları ve İlçe Müftüleri hazır bulundu.
Müftülük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
Ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyetlerini ifade eden Müftü SÖNMEZOĞLU, Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdür yardımcısı Recep Şükrü BALKAN'a  teşekkür etti.
Ayrıca Kocaeli İl Müftülüğü ve İlçe Muftulukleri bünyelerinde devam eden TDV faaliyetleri ve yeni projelerin konuşulduğu bir toplantı gerçekleştirildi. İki saat süren bu toplantının sonunda ataması gerçekleşen il müftü yardımcımız İsmail GULSEN, Derince İlçe Müftümüz Mecit AMİL, Darıca İlce Müftümüz Zeynel Abidin ÇINAR, Dilovası İlçe Müftümüz Recep APAYDIN, Şube müdürlerimiz Halil İbrahim ULUDAĞ ve Nazif TİRYAKİOL' a yaptıkları hizmetlerden ve ilimize olan katkılarından dolayı teşekkür belgeleri takdim edildi. İl Müftümüz Mehmet SÖNMEZOĞLU, yeni görev yerlerinde başarılar diledi.