24.07.2024

Kocaeli Müftüsü’nden İlimize Yeni Atanan Valimiz İlhami AKTAŞ' a Hayırlı Olsun Ziyareti

Kocaeli Müftüsü Mehmet SÖNMEZOĞLU,Gölkent Kuran Kursu Dernek Başkanı Kadir ÇELİKİZ ile Kocaeli Valiliği görevine atanan İlhami AKTAŞ’ a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kocaeli İl Müftüsü Mehmet SÖNMEZOĞLU, 10.07.2024 tarihli kararnameyle Çanakkale Valiliği görevini yürütmekte iken Kocaeli Valiliği görevine atanan ilhami AKTAŞ’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

SÖNMEZOĞLU, Vali AKTAŞ’ a yeni görev yerinin hayırlı olması dilek ve temennisinde bulunarak İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kocaeli Şubesinin yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Vali İlhami AKTAŞ ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Müftü SÖNMEZOĞLU ve
Gölkent Kuran Kursu Dernek Başkanı Kadir ÇELİKİZ' e teşekkür etti.