16.07.2019

KOCAELİ MÜFTÜLÜĞÜ GENÇLİK KOORDİNATÖRLÜĞÜ LİSELİ ÖĞRENCİLERE YÖNELİK DÜZENLEDİĞİ “LİDERLİK KAMPI”NA DERİNCE VE KÖRFEZ İLÇELERİNDEN KATILAN GENÇLERLE DEVAM EDİYOR.

Kocaeli Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü Başkanlığımızın “Gençliğe Değer” Projesi kapsamında ilçelerimizde bulunan liseli öğrencileri okullarında gönüllü temsilci olmaları amacıyla bir haftalık liderlik kampı düzenledi. Dört farklı grubun birer hafta olarak bulunacakları kampta ikinci hafta Derince ve Körfez ilçelerinde bulunan gençler katıldı. İl Uzman Vaizi Servet Yalçın’ın açılış konuşması yapıp öğrencilerle tanışması ile başlayan program il ve ilçe vaizlerinin Kur’an, Siyer, İlmihal konularındaki dersleriyle devam etti. Kampın içeriğinde kitap okuma, spor müsabakaları, piknik ve şehir gezisi gibi sosyal aktiviteler de yer aldı. Kampa katılan öğrenciler kamptan ayrıldıktan sonra tanıştığı din görevlisi hocalarla birlikte çeşitli programlarda yer almak istediklerini ve bu kampta yer almaktan dolayı memnun olduklarını bildirdiler.

KOCAELİ MÜFTÜLÜĞÜ GENÇLİK KOORDİNATÖRLÜĞÜ LİSELİ ÖĞRENCİLERE YÖNELİK DÜZENLEDİĞİ “LİDERLİK KAMPI”NA ÇAYIROVA, DARICA VE GEBZE İLÇELERİNDEN KATILAN GENÇLERLE DEVAM EDİYOR.

Kocaeli Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü Başkanlığımızın “Gençliğe Değer” Projesi kapsamında ilçelerimizde bulunan liseli öğrencileri okullarında gönüllü temsilci olmaları amacıyla bir haftalık liderlik kampı düzenledi. Dört farklı grubun birer hafta olarak bulunacakları kampta üçüncü hafta Çayırova, Darıca ve Gebze ilçelerinde bulunan gençler katıldı. Gebze Vaizi Abuzer Üçtaş’ın açılış konuşması yapıp öğrencilerle tanışması ile başlayan program il ve ilçe vaizlerinin Kur’an, Siyer, İlmihal konularındaki dersleriyle devam etti. Kampın içeriğinde kitap okuma, spor müsabakaları, piknik ve şehir gezisi gibi sosyal aktiviteler de yer aldı. Kampa katılan öğrenciler kamptan ayrıldıktan sonra tanıştığı din görevlisi hocalarla birlikte çeşitli programlarda yer almak istediklerini ve bu kampta yer almaktan dolayı memnun olduklarını bildirdiler.