16.07.2020

İl Müftümüz Sinan Cihan 15 Temmuz Şehit Ailelerini ve Gazilerini ziyaret etti.

İl Müftümüz Sinan Cihan, Kocaeli Valimiz Seddar Yavuz'a eşlik ederek 15 Temmuz demokrasi ve milli birlik günü öncesi şehit ailelerine ve gazilere ziyaretlerde bulundu.  İlk ziyaret personelimizden Soner Gökbayrak'ın biraderi olan 15 Temmuz şehidimiz Polis Memuru Serdar Gökbayrak’ın baba ocağı oldu. Şehidimizin ailesinin hal ve hatırını soran, ihtiyaç ve taleplerini dinleyen Vali Yavuz: “Rabbim sizlere sabırlar versin. Sizler için her zaman hizmete hazırız.” diyerek, ardından İzmit Akmeşe’de ikamet eden personelimizden Güven Durak'ın biraderi 15 Temmuz Gazimiz Muhammed Durak’a ziyaret gerçekleştirildi. Burada gazimiz ve ailesi tarafından karşılanan Kocaeli Valimiz Seddar Yavuz ve İl Müftümüz Sinan Cihan, burada bir süre sohbet ederek, gazimize ve ailesine ihtiyaçlarının olup olmadığını sordu. Yapılan ziyaretlerde şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim tilaveti yapılarak,  İl Müftü Yardımcımız Burhan Bilgin tarafından tüm şehit ve merhum gazilerimiz için dua edildi.