17.07.2020

İl Müftülüğümüz tarafından emekli ve tayin olan personelimize veda programı düzenlendi.

İl Müftümüz Sinan Cihan başkanlığında gerçekleşen veda programına İl Müftü Yardımcılarımız, İlçe Müftülerimiz, Şube Müdürlerimiz ve Vaizlerimiz katıldı. Yapılan ikramın ardından başlayan programda konuşan İl Müftümüz Sinan Cihan: " Beraber hizmet ettiğimiz  ve ardından yaş haddinden emekli olan müftülerimize bundan sonraki hayatlarında başarılar dilerim. Tayin olan müftülerimize ve diğer personelimize de bundan sonraki görev yerlerinde başarılar dilerim" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından emekli olan İl Müftü Yardımcımız Ziya Ersin ve Dilovası İlçe Müftüsü Osman Barış, Körfez İlçe Müftüsü iken Bilecik İl Müftü Yardımcılığına atanan Sabri Bağcı, İl Müftülüğü Murakıbı iken İstanbul Fatih İlçe Müftülüğüne Murakıp olarak tayin olan Mediha Sargın, İl Müftülüğü Vaizi iken Sakarya Hendek İlçe Müftülüğü Vaizi olarak tayin olan Merve Doğruyol'a İl Müftümüz tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi.

Düzenlenen veda programı yapılan ikram ve takdim edilen hediyelerin ardından son buldu.