07.08.2020

İl Müftümüz Sinan Cihan "Minval Gençlik Kulübü" Üniversite Öğrencilerine Teşekkür Belgesi verdi

Kocaeli İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü bünyesinde Kocaeli Üniversitesinde gençlere yönelik yapılan faaliyetlerde görev alan ve bu sene mezun olan öğrenciler İl Müftülüğümüz personeli Uzman Vaiz Servet Yalçın, Vaiz Nafiz Karaaslan ve Cezaevi Vaizi Ebubekir Şahin'le birlikte İl Müftümüzü makamında ziyaret etti.

Mezun olan gençleri makamında kabul eden İl Müftümüz Sinan Cihan: "Gençlere yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, sorumluluğun devam ettiğini, hizmetin gittikleri her yerde onları beklediğini ve arzu ettiğimiz yaşam tarzını ortaya koyarak her zaman örnek müslüman bir genç olmamız gerektiğini ifade ederken, bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi." ziyarete katılamayan mezun öğrencilere de sosyal medya üzerinden başarılar diledi. Yapılan ziyaret sonunda İl Müftümüz Sinan Cihan, "Minval Gençlik Kulübü" üyesi gençlere yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür belgesi ve çeşitli hediyeler verdi.